Betalning & finansiering

Det är tryggt och enkelt att finansiera bilen hos Nordea Finans. De har ett brett utbud och en hög kompetens inom bilfinansiering. Du får den lösning du behöver, oavsett vilken bil du väljer. Nordea hjälper dig gärna med enstaka bilar likväl som stora vagnparker.

Med marknadens bredaste sortiment av produkter och tjänster kan Nordea finansiera allt från personbilar till lätta lastbilar. Oavsett om du har en eller flera bilar i företaget, kan de erbjuda den finansiering du behöver, i Norden och i Baltikum. Du kan välja att leasa din bil eller att köpa den på avbetalning. Nordea hjälper dig gärna att hitta en lösning som passar dig.

MyMoney har lång erfarenhet och kunskap om vad kunderna söker och vi har satt ihop ett av de bästa billånen på marknaden. Du fyller enkelt i vilket lånebelopp du önskar ansöka om och därefter dina personliga uppgifter och uppgifter om din inkomst. Efter bara några timmar har du fått svar på din ansökan och kan därefter i lugn och ro och besluta om billånet är något som passar just dig. Genom ett enkelt knapptryck på ditt BankID signerar du lånet online och kan räkna med att sitta i din nya bil nästan direkt.

  • Enkel och snabb ansökningsprocess
  • Snabba utbetalningar
  • Svar på ansökan inom ett par timmar
  • Experter på billån som hjälper dig 7 dagar i veckan
  • Du kan ansöka utan kontantinsats